Onze evenementen

Saab Classics NL organiseert elk jaar leuke evenementen voor onze leden. We doen ons best om elke keer creatieve evenementen te organiseren zodat u zoveel mogelijk plezier kunt beleven.

Hieronder vind u een overzicht van alle geplande evenementen, zoals toerritten of technische dagen. Het kan zijn dat er nog meer evenementen georganiseerd worden, dus houdt de planning regelmatig in de gaten! Al onze evenementen zijn ook te vinden op Facebook en in onze Saabbode.

21752125_1438937952809038_1555754082061257312_n

Suggesties voor evenementen zijn natuurlijk altijd welkom. Heeft u een leuk of creatief idee dat u wilt voorstellen of uitwerken? Neem dan contact met ons op via info@saabclassics.nl, alle feedback wordt gewaardeerd!

De kalender

mei
19
zo
Betuwerit
mei 19 hele dag
Betuwerit

We nodigen je van harte uit om op zondag 19 mei deel te nemen aan de voorjaarsrit van Saab Classics Vereniging Nederland. Dit jaar is er een mooie rit uitgezet in een door onze vereniging nog niet aangeroerde regio, namelijk de Betuwe.

 

Verzamelen en start zullen plaatsvinden in Rhenen in het sfeervolle restaurant

‘De Koning van Denemarken’, Utrechtsestraatweg 2. We ontvangen je graag vanaf

10.15 uur in de voor onze vereniging gereserveerde Koningskamer met een kop koffie of thee met wat lekkers erbij. Ook zal er genoeg tijd ingeruimd worden om even op adem te komen en te ‘socializen’. De ruimte, compleet met authentieke bar, is sfeervol ingericht en bij mooi weer wordt voor ons ruimte vrij gehouden op het zijterras ( https://www.dekoningvandenemarken.nl/ ).

 

Tegenover het restaurant is een ruime parkeerplaats. We hopen te starten vanaf

11.30 uur. De lengte van de route is ca. 100 kilometer over met name kronkelende dijkjes, langs rivieren, groene weilanden en tussen boomgaarden. In deze tijd van het

seizoen moet dat enorm genieten zijn. Voor een lunchpakket wordt gezorgd.

 

De rit eindigt ook weer in Rhenen bij ‘De Koning van Denemarken’ om onder het

genot van een drankje af te sluiten (twee consumpties per persoon).

 

Om niet met een lege maag weer huiswaarts te moeten kun je eventueel gebruik maken van een drie-gangen diner voor €32,50 per persoon. Dit is – evenals consumpties – echter wel voor eigen rekening, voor alle duidelijkheid.

 

De kosten voor deelname zijn voor SCVN-leden € 15,– per equipe van twee personen.

 

Opgave vooraf is verplicht. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 11 mei via email:

redactie@saabclassics.nl.

jun
21
vr
Kampeerweekend Westerwolde
jun 21 – jun 22 hele dag

Dit jaar vindt de SCVN clubdag -en het daaraan gekoppelde kampeerweekend- plaats in de Veenkoloniën. Het is een gebied bestaande uit kanalen met kilometerslange lintbebouwing. Ons thuishonk en pleisterplaats is camping ‘De Kapschuur’ in Stadskanaal. We hebben er een intiem veld besproken waarop zich ook een aantal blokhutten bevinden.
We zijn ons er van bewust dat veel deelnemers de nodige kilometers moeten maken om Stadskanaal te bereiken, maar het is onze uitdaging er een gezellig en ontspannen treffen van te maken. Wij hebben er zin in en hopen veel leden te mogen begroeten, hetzij met Saab en kampeermiddel, hetzij alleen met Saab op de clubdag zaterdag de 22ste. Nadere informatie volgt.
Wanneer:
Vrijdag 21 t/m zondag 23 juni (kampeerweekend)
Zaterdag 22 juni (clubdag)
Locatie:
Camping De Kapschuur, Stadskanaal
Organisatie en aanmelden:
Herman en Rita Godlieb: hermangodlieb@hotmail.com

aug
5
ma
IntSaab 2019 Noord- en Zuidelijke Pre-Tour
aug 5 – aug 9 hele dag

Voorafgaand aan INTSaab 2019 van 9 t/m 11 augustus worden er twee Pre-tours georganiseerd. De Zuidelijke en de Noordelijke tour komen samen en touren dan gezamenlijk naar INTSaab Weerselo. Volg de ontwikkelingen en schrijf je op tijd in.

Voor gedetailleerde informatie: https://www.facebook.com/IntSaab2019PreTours/

Maandag en dinsdag onder voorbehoud. Tijdstippen zijn indicatietijden.

aug
9
vr
IntSaab 2019 met onderdelenmarkt
aug 9 – aug 11 hele dag

Een van de grootste Saab evenement ter wereld. IntSaab 2019 zal plaatsvinden van vrijdag 9 augustus tot en met zondag 11 augustus 2019. De locatie van het weekend is De Methoeve in Weerselo, op zo’n 20 minuten van Enschede. Op genoemde website zal alle informatie te vinden zijn over het weekend.

Genoemde tijden zijn indicatietijden. Gedetailleerde Informatie is te vinden op https://www.intsaab2019.com/#

okt
6
zo
Herfstrit
okt 6 hele dag
nov
9
za
Technische dag
nov 9 hele dag

Altijd weer een boeiend thema voor een boeiende Saab. Informatie volgt.